Voor nieuwe ouders

Een school kiezen voor je kind is niet zomaar iets! Het is immers een keuze voor 8 schooljaren! Eén van de manieren om je te oriënteren is het bekijken van websites.

In het menu "Voor nieuwe ouders" van onze website leest u waar De Klimboom voor staat en wat u van ons kunt verwachten. En natuurlijk bent u ook van harte uitgenodigd om eens te komen kijken bij De Klimboom!

En uiteraard mag het aanmeldformulier ook niet ontbreken!

In een ander submenu worden de speerpunten van onze school uitgelegd. Deze speerpunten zijn tot stand gekomen door inbreng van het team en van de ouders.

In het submenu "Ons onderwijs" wordt uitgelegd wat de gebruikte lesmethoden zijn die onze school bijzonder maken.

Tevens is het ook heel informatief om op de rest van de website rond te snuffelen. En mochten er nog vragen zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.